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ETF5-OSM/LUM  

Question 

 
Is it possible to accept a luminaire marked for lamp GU 5,3 but using a GX 5,3 connector and an adequate 
According to clause 4.14.3, the temperature of a “means of adjustment” needs to be below the limit in Table 
12.1. In view of the definition in clause1.2.81  for “means of adjustment”, do we need to apply the 
temperature limit for “means of adjustment” in Table 12.1 to a luminaire which has a “means of adjustment” 
used only during and after installation to fix the appliance in the right position?  
  

                   

Decision 

 

It is not considered as an adjustable luminaire. The temperature limits for “means of adjustment” do not 
apply. 
 

Explanatory notes 

--- 

 


